Amiga hardware info, help and support with a focus (but not limited to) North American NTSC experiences. Open to all.
User avatar
Trekiej

by Trekiej posted Sat Dec 15, 2018 1:45 pm

Where can I find a bill of materials for this board?
Thanks.
User avatar
EzdineG
Springfield, MO

by EzdineG posted Mon Dec 17, 2018 2:36 pm

Trekiej wrote:Where can I find a bill of materials for this board?
Thanks.

I would recommend you build the newer (stickied) iteration of the board instead. The newer design fixes an issue that may turn up during manufacture and doubles as a kickstart switcher.

This Board
CPU Socket
Kickstart Socket(s) or Machined Pins
Turned Pin Headers

Additional For Switcher
1K 1206 Resistors (2x)
User avatar
Trekiej

by Trekiej posted Sat Dec 22, 2018 12:07 am

Many thanks, I bought the 64 pin and 40 pin sockets a while back. I have the wrong resistors.
I bought 10k 1206 instead of 1K Ohm 1206.
The 10 x 20 Way 2.54mm Turned Pin Single In Line SIL Header is the one I am stuck on getting. Thanks again.
I do have the board that has both roms side by side.
Here is my blog: https://trekie.weebly.com/

8-)
User avatar
RocketRodent

by RocketRodent posted Sat Aug 10, 2019 6:43 am

Hey all,

I've got one of these adapters that I can't seem to get to work. I noticed that everyone has either a rev A or B A1000. I have a NTSC rev 6 A1000 with a daughter card. I've installed this following the directions and only get a blank v-synced screen. I can reverse the install and get the machine to come back to a Kickstart request as expected.

Any ideas?
User avatar
EzdineG
Springfield, MO

by EzdineG posted Sat Aug 10, 2019 7:49 am

RocketRodent wrote:Hey all,

I've got one of these adapters that I can't seem to get to work. I noticed that everyone has either a rev A or B A1000. I have a NTSC rev 6 A1000 with a daughter card. I've installed this following the directions and only get a blank v-synced screen. I can reverse the install and get the machine to come back to a Kickstart request as expected.

Any ideas?
Are you using the board revision on this post, or the updated dual version?

It is possible your PCB is defective. The single ROM version here had an unused VIA in the line going to the daughterboard DAUGEN that may become a problem if it is a low quality fabrication (a few of my JLPCB batch of boards didn't work due to this.) I experienced this first hand with the PCB that I originally sent Intric8. This is a non-issue with the newer board linked above.

You can also try using an original MASK ROM instead of an EPROM, or vice versa. I may still have a dual kickstart PCB laying around if you need.
User avatar
RocketRodent

by RocketRodent posted Sun Aug 11, 2019 5:51 am

EzdineG wrote:
RocketRodent wrote:Hey all,

I've got one of these adapters that I can't seem to get to work. I noticed that everyone has either a rev A or B A1000. I have a NTSC rev 6 A1000 with a daughter card. I've installed this following the directions and only get a blank v-synced screen. I can reverse the install and get the machine to come back to a Kickstart request as expected.

Any ideas?
Are you using the board revision on this post, or the updated dual version?

It is possible your PCB is defective. The single ROM version here had an unused VIA in the line going to the daughterboard DAUGEN that may become a problem if it is a low quality fabrication (a few of my JLPCB batch of boards didn't work due to this.) I experienced this first hand with the PCB that I originally sent Intric8. This is a non-issue with the newer board linked above.

You can also try using an original MASK ROM instead of an EPROM, or vice versa. I may still have a dual kickstart PCB laying around if you need.



Thank you for that info. I'll get one of the dual rom versions and give that a whirl.

Who is online

Users browsing this forum: A10001986 and 1 guest